lördag, februari 16, 2013

Jag är kär!

Ja, om man nu kan vara kär i ett TV program så har jag trillat dit.

Har ni sett Miss Fisher´s Murder Mysteries? Det visas på lördagskvällarna på kanal 9.

Intrigerna kan väl vara lite sisådär emellanåt, men kläderna, ja se kläderna!!!
Miss Phryne Fisher lever ett glamouröst liv i 1920-talets Melbourne och kombinerar med att lösa en och annan mordgåta.

En av sakerna jag gillar är när de skriver korta summeringar av avsnitten och redan där förstår man att det kommer bli rafflande, vad sägs om det här inför avsnitt 3: "Miss Fisher planerar att dansa hela natten på stans hetaste klubb men döden sätter stopp för de glamorösa planerna. En mystisk man från hennes förflutna dyker upp och okända faror lurar i nattens skuggor, även för den strålande självsäkra Phryne."

Eller den här: "Miss Fisher tar tåget när hon ska hämta sin nya automobil men tågresan blir allt annat än fridfull när miss Fisher tvingas använda sin pärlemorklädda pistol för att rädda en ung kvinnas liv. Ett fruktansvärt mord avslutar resan."

Förra avsnittet ligger kvar på kanal9play. Annars är det bara att börja titta, med start ikväll. Är du inte sugen på mordhistorier så titta åtminstone för att se på 20-talets mode!

2 kommentarer:

  1. Åh, den måste jag se ikväll! Hihi.

    SvaraRadera
  2. Måste nog spara kvällens avsnitt till imorgon,ska upp tidigt och jobba på söndag morgon. Men visst låter det bra? Inför kvällens avsnitt står det i tv bilagan:
    En ung man med blå tatuering dör i hennes armar och i jakten på dennes mördare så kidnappas den älskade jungfrun Dot som vilseledande manöver Ja det blir nog rafflande som vanligt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...